Amazon Quiz Answers Today

How to play Amazon Quiz?

Step-1: Download Amazon App from Google Play Store or Apple Appstore.

Step-2: Open Amazon App & Login into your Amazon account.

Step-3: In Amazon app Search “Quiz” or “Funzone”, and you will see the amazon Funzone Banner where all the amazon quiz is Available.

Step-4: On Funzone you will see all the Amazon Quiz contests available to Participate in.

Step-5: Tap on the Quiz banner you want to take part and the quiz will start after you press the “Submit” button.


Amazon Quiz Answers Today for September 05 2022

PrizeRs.500 Amazon Pay Balance
Quiz Date05/09/2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1 of 5:

Which state recently got its second railway station after more than a 100 years?

The answer is- Nagaland

Question 2 of 5:

Who was the Man of the Match in India’s first 2022 Asia Cup match against Pakistan?

The answer is- Hardik Pandya

Question 3 of 5:

In the series ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ Morfydd Clark plays which role played by Cate Blanchett in the movies?

The answer is- Galadriel

Question 4 of 5:

This part of the famous tourist spot- Mykonos in Greece is known as Little ______ . Fill in the blanks

The answer is- Venice

Question 5 of 5:

What was the real name of the creator of this famous comic character?

The answer is- Georges Remi

Amazon Quiz Answers Today for September 04 2022

PrizeRs.2500 Amazon Pay Balance
Quiz Date04/09/2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1:
Caroline Garcia, who won the recently concluded Cincinnati Open as a qualifier, represents which country?
Correct Answer: France

Question 2:
Which famous group has recently come out with their new song ‘Pink Venom’?
Correct Answer: Blackpink

Question 3:
On September 8, which brand is set to launch three new ‘Edge’ series smartphones?
Correct Answer: Motorola

Question 4:
What is the first name of the founder of the Gryffindor house in this school?
Correct Answer: Godric

Question 5:
This is a view of which famous city?
Correct Answer: Rio De Janeiro

Amazon Quiz Answers Today for September 03 2022

PrizeRs.5000 Amazon Pay Balance
Quiz Date03/09/2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1 of 5:

Who took 7 wickets for South Africa, as they beat England by an innings in the first Test of their recent series?

The answer is- Kagiso Rabada

Question 2 of 5:

The upcoming crime thriller movie ‘Cuttputlli’ stars which of these actors in the lead role?

The answer is- Akshay Kumar

Question 3 of 5:  

Which company has recently issued an apology over their latest advertisement starring Hrithik Roshan?

The answer is- Zomato

Question 4 of 5:

This is a view of which city, host to the 1972 Olympics that was overshadowed by a massacre?

The answer is- Munich

Question 5 of 5:

Which of these actors played the role of this character in a 2002 movie?

The answer is- Tobey Maguire

Amazon Quiz Answers Today for September 02 2022

PrizeRs.1000 Amazon Pay Balance
Quiz Date02/09/2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1:
Logistics technology platform Shiprocket has recently become India’s 106th Unicorn. It is backed by which of these companies?
Correct Answer: Zomato

Question 2:
Who recently beat Stefanos Tsitsipas in the final to win the Cincinnati Open?
Correct Answer: Borna Coric

Question 3:
A recent movie directed by Mangesh Hadawale and starring the likes of Gajraj Rao and Rajpal Yadav is titled what?
Correct Answer: Thai Massage

Question 4:
This picture is taken inside the complex of which famous French palace?
Correct Answer: Palace of Versailles

Question 5:
The creator of the series, from which these characters are taken, was born in which country?
Correct Answer: Belgium

Amazon Quiz Answers Today for September 01 2022

PrizeRs.500 Amazon Pay Balance
Quiz Date01/09/2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1:
The 2022 Badminton World Championships are being held in which country?
Correct Answer: Japan

Question 2:
Which is the latest movie to be released in the famous Dragonball franchise?
Correct Answer: Dragon Ball Super: Super Hero

Question 3:
Which state government has entered into a partnership with ‘SettleMint’ to use Blockchain Technology to distribute seeds to farmers?
Correct Answer: Jharkhand

Question 4:
This is a picture taken at a mosque in which city?
Correct Answer: Ahmedabad

Question 5:
The construction of this famous monument began approximately in which year?
Correct Answer: 70 A.D.

Amazon Quiz Answers Today for August 31 2022

PrizeRs.2500 Amazon Pay Balance
Quiz Date31/08/2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1 of 5:

William Ruto has recently been elected as the President of which country?

Answer: Kenya

Question 2 of 5:

Which of these bowlers has been ruled out from the upcoming Asia Cup due to injury?

Answer:  Shaheen Shah Afridi

Question 3 of 5: 

Beast’ is a 2022 American survival thriller film starring which of these actors in the lead role?

Answer:  Idris Elba

Question 4 of 5:

How many natural satellites does this planet have?

Answer: 2

Question 5 of 5:

This is an up close view of which fruit?

Answer:  Dragon fruit

Amazon Quiz Answers Today for 30 August 2022

PrizeRs.5000 Amazon Pay Balance
Quiz Date30 August 2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1:
Manchester United has signed Brazilian defensive midfielder Casemiro from which club?
Correct Answer: Real Madrid

Question 2:
Which former world heavyweight boxing champion is starring in the movie ‘Liger’?
Correct Answer: Mike Tyson

Question 3: 
India’s first 3D printed Cornea has been recently developed by a research team based in which city?
Correct Answer: Hyderabad

Question 4:
Name this type of pasta
Correct Answer: Tortellini

Question 5:
Contrary to popular belief, Tom Hanks has not voiced this character throughout the Toy Story series. Who stepped in for him at times?
Correct Answer: Jim Hanks

Amazon Quiz Answers Today for 29 August 2022

PrizeRs.1250 Amazon Pay Balance
Quiz Date29 August 2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1:
Regis Chakabva captained which team, in a recent series ODI series against India?
Correct Answer: Zimbabwe

Question 2:
Top Gun: Maverick surpassed which film to become Tom Cruise’s highest grossing film of all time?
Correct Answer: Mission Impossible- Fallout

Question 3:
Asia’s largest Compressed Biogas (CBG) has begun its commercial operations in Sangrur in which state?
Correct Answer: Punjab

Question 4:
Name this former President’s wife, who has also run for the US Presidential post
Correct Answer: Hillary Clinton

Question 5:
This company has often referred to themselves as the three _____ company. Fill in the blanks
Correct Answer: Stripe

Amazon Quiz Answers Today for 28 August 2022

PrizeRs.500 Amazon Pay Balance
Quiz Date28 August 2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1:
Oleksandr Usyk who recently retained his WBA, WBO, IBF and IBO world heavyweight titles by beating Anthony Joshua is from which country?
Correct Answer: Ukraine

Question 2:
The upcoming series ‘Duranga’ is an adaptation of the series ‘Flower of Evil’ from which country?
Correct Answer: South Korea

Question 3:
Tamil Nadu has got its 5th _____ reserve at Agasthyamalai in Tirunelveli district. Fill in the blanks
Correct Answer: Elephant

Question 4:
Who was the first professional female player in this sport?
Correct Answer: Pattie McGee

Question 5:
What is the parent company of this famous brand?
Correct Answer: Volkswagen

Amazon Quiz Answers Today for 27 August 2022

PrizeRs.2500 Amazon Pay Balance
Quiz Date27 August 2022
Timing12:00 AM to 11:59 PM

Question 1:
Who was named India’s captain for their ODI series in Zimbabwe?
Correct Answer: KL Rahul

Question 2:
Ant-Man and the Wasp: __________ ‘ is the first movie of Phase 5 of the Marvel Cinematic Universe. Fill in the blanks
Correct Answer: Quantummania

Question 3:
Cyber One’ is a humanoid robot that can sense human emotions. It is made by which company?
Correct Answer: Xiaomi

Question 4:
What is the official language of this country?
Correct Answer: German

Question 5:
What is the fear of this animal also known as?
Correct Answer: Ophidiophobia

Details

After you provide the correct answers to Amazon Quiz Contest Today, you will be selected to enter into a lucky drawing of Amazon Quiz. Whoever takes part in the Amazon daily quiz and answers the 5 questions right, will be automatically entered in a lucky drawing pool. Once correct answers are answered for all questions, participants enter a lucky drawing via which the winners from the Daily App quiz are selected. Amazons Daily quiz contains multiple choice questions, meaning that you will be given options and must choose the right one. 

Select your desired quiz from Amazon App, choose the fun area, and send in the correct answers. To take part in the daily quizzes of Amazon, just open its mobile app, go to its Quiz Section, and take an Amazon trivia. Amazon Daily Spin & Win Quiz is a second daily quiz that is found under Funzone on Amazons app. 

Amazons Daily Spin and Win Quiz is being held today, with winners announced the next day. You must provide correct answers for the Amazon today quiz to win an exciting prize. If you fail to comply with the rules and conditions of the Amazon daily quiz, you will not be included in the Lucky Draw List, so, along with the answers of the Amazon trivia, you need to be aware of the terms and conditions of the participation. 

Here, we have listed questions and answers of the Amazon Fire-Boltt Dynamite trivia competition so that it is easier to answer the questions properly. As per normal, the new quiz contest is available in the Funzone section of Amazon App, which will not be available through Amazon Indias online retail site.

For the past couple of months, Amazon has been rolling out new quizzes once in a while, and this quiz has returned to the Funzone section. This quiz joins the rest of the Amazon trivia in Funzone, and this one is fairly easy to find. The Amazon Find it On Amazon Quiz joins other Amazon quizzes on Funzone, like Amazon Laal Singh quiz, Amazon MiniTV Spin & Win quiz (Case of Toh Banta Hai), Amazon Gujarat market quiz, and others.

The quiz features questions on influencer marketing, as well as shares insights about Amazon Influencers. Amazon brings in a new quiz every day that is comprised of all questions. Now, you will see five questions on Amazon daily quiz, You need to answer correctly to all questions in order to win Rs40,000 cash balance.

Available in mobile app, Under the Funzone, The Quiz gives a participant the opportunity to win Rs2,500 Pay Balance in Amazon. To find this quiz, open up the Amazon mobile app and navigate to Funzone. 

Recently, we saw the Amazon Funzone running Quiz Answers, & now Amazon has launched a similar competition. Amazon Todays Quiz Answers is one of the best ways by which you can win different prizes such as iPhone, Home Theatre, Huawei Y9 Prime, etc. 

Similar Posts